Nieuwsberichten

Onthaal en zaalwacht    14.05.2018

Interesse in vrijwilligerswerk bij het schoolprogramma?

Onze vrijwilligers - cultureel medewerkers - heten jullie welkom bij elke activiteit. Daarnaast begeleiden ze jullie naar de toegewezen plaats in de zaal of naar het juiste lokaal. Ze houden toezicht in de zaal of helpen de begeleider mee waar het kan.

Heb je een hart voor cultuur? Heb je tijd overdag? Beschik je over enig organisatietalent en draag je kinderen en jongeren een warm hart toe? Dan ben jij misschien een aanwinst om ons enthousiaste team te versterken? 

Contacteer Gudrun Pletinckx op ...

Gratis busvervoer van De Lijn voor jouw klas?    15.05.2018

Dat kan dankzij dynamoOPWEG. Cultuurcentrum 't Vondel is een culturele bestemming binnen het subsidieprogramma dynamoOPWEG. Als je ons een bezoek wil brengen met je klas, kan je met dynamoOPWEG gratis gebruik maken van het aanbod van De Lijn.

Je hebt recht op gratis vervoer met de bus, volgens de vaste dienstregeling, tijdens de daluren en met maximum 30 personen. Registreer je op www.cultuurkuur.be en vraag online een vervoersbewijs aan. Meer informatie www.cultuurkuur.be/dynamoopweg.

Ezelsoor    15.08.2018

Een gratis boekenkaftfeestje met vrolijk kaftpapier, straffe illustratoren en heel wat randanimatie.
Kom op woensdag 5 september tussen 12 en 17u naar CC 't Vondel. 

Ezelsoor vindt ook plaats op tal van andere plaatsen. Klik hier voor meer info.

Overzicht aanvragen    17.09.2018

Wensen 2019    20.12.2018

CC 't Vondel geeft je hiermee graag een duwtje in deze richting.

Kom op tijd = 10 minuten voor aanvangsuur    17.01.2019

Bij onze laatste activiteiten stellen we meer en meer vast dat groepen minder dan 5 minuten voor aanvangsuur op de plaats van de activiteit aanwezig zijn. Dat maakt dat we pas later met de voorstellingen kunnen starten.

Geen drama, wel als je weet dat we met ons aanbod meer en meer scholen van buiten Halle bereiken die zich o.a. met het openbaar vervoer naar ons begeven. Vooraf gemaakte afspraken met bevoegde instellingen in functie van de terugrit werden gemaakt. We willen ons dan ook zo goed mogelijk aan aanvangstijden houden om deze groepen niet in problemen te brengen. Mogen we dan uitdrukkelijk vragen om naar de toekomst toe ten laatste 10 minuten voor aanvangsuur van een activiteit ter plaatse aanwezig te zijn?

Mooie afspraken maken goede vrienden.